Vihdoin viimein, melkein kaksi kuukautta lähetteen jälkeen, päästiin klinikalle. Väliaika oli käytetty lepäillen ja sitten kevyesti ratsastellen, kuukauden levon jälkeen Fanny tuntui olevan taas täynnä tarmoa ja liikkui oikein hyvin ja mielellään.

Klinikalla taivutuksissa typy ei enää juurikaan aristanut kintereitään, jotka myös kuvissa (taas kerran) todettiin puhtaiksi. Eli ilmeisesti aiempi kintereiden ontuminen johtui tulehduksesta, joka oli lääkekuurilla ja levolla parantunut. Mutta mutta... yllättäen prinsessainen ontuikin nyt molempia etusiaan vuohisen taivutuksessa. Niistäkin otettiin röntgenkuvat ja sieltä löytyi lievää nivelkulumaa, ehkä alkavaa nivelrikkoa. Eläinlääkärin sanoin siis riippuisi vähän siitä, kuka kuvia katsoo. Ohjeeksi kuitenkin vain normaalia ratsastusta kun kerran ei onnu spontaanisti (eli ilman taivutusta).

Nyt neiti on siis myynnissä kevyeen harrastelukäyttöön ja / tai siitokseen. Siihen asti ratsastellaan kevyesti, pidetään typsy hyvällä tuulella tekemällä kaikkea kivaa (kuten puomeja tässä yhtenä päivänä - JIHUU sanoi Fanny!) ja toivotaan että hyvä koti löytyy, jossa Fanny saisi tehdä vauvojakin tulevaisuudessa. :)