Viikko alkoi Fannyllä vapaapäivän merkeissä, kun tallilla oli aluehalliestemestaruudet pääsiäismaanantaina. Näppäränä tyttönä Fanny tosin päätti hankkia itselleen toisenkin vapaapäivän irrottamalla takakengän tarhassa touhutessaan. Onneks kiltti kengittäjä-setämme tuli heti tänä aamuna pelastamaan tilanteen ja päästiin rimpsessan  kanssa koutsi-Johannan koulutunnille ekaa kertaa sitten viime syksyn.

Kivaa oli tunnilla ja pienestä ennakkoepäilystä huolimatta sekä poni että täti selvisivät koutsin mukaan mainiosti. Vaan ei me kyllä mitään vaikeeta tehtykään :D On vaan sekä ratsulla että tädillä niin huono kunto, että koville meinas ottaa silti *lääh* Hevonen oli mukava ja kevyt ratsastaa, ja liikkui rennosti peräänannossa, mitä nyt laukassa esitti  pyytämättä  muutamia hienoja laukanvaihtoja hervottomilla kaula kaarella esitetyillä loikilla varustettuna. Koutsi oli kyllä sitä mieltä, että loikkii ihan vaan siksi, että saa vaihtaa laukan, kun se tuntuu olevan neidistä aina yhtä hauskaa. Tekee mokoma sen edelleen aina peilin kohdalla, ihailee ilmeisesti itseään :D "ja näin mä vaihdan laukan, vähänkö olen hieno ja taitava".

Tästä on hyvä jatkaa, kun hyvä mieli taisi jäädä molemmille. Ei ollakaan ihan taannuttu kokonaan pitkän sairasloman aikana!

Annukka