Prinsessalla oli siis aika klinikalle eilen. Ja koppi ja vetoauto ja kuski ja kaikkea. Vaan eipä päästy pihaa pidemmälle.

Vetoauto ja koppi eivät sopineet yhteen (!!) Eli siis se kopista tuleva johto ei passannut Koulutädin puoliskon autoon, jossa oli joku ihme saksalainen liitäntä... Itseasiassa koko motikka ei kuulemma edes mahtunut puskurin alle, joten se siitä. Todettiin vaan, että kaikenlaisia syitä sitä on vuosien varrella tullut vastaan miksi ei hevosen kanssa ole matkaan päästy, mutta tämä ei kyllä tullut kenellekään mieleenkään.

No, uusi klinikka-aika on tammikuun alussa, siihen saakka varmaankin sitten maastoillaan ja hömpötellään. Prinsessainen itse tuntuu voivan oikein hyvin, ei vaikuta yhtään kipeältä eikä ymmärrä miksei saa ravata ja laukata maastossa.

Niin, ja etsiskellään jonkun valtakunnan adapteria jotta voitaisiin saattaa koppi ja vetoauto yhteistyöhön.

 

Kaikille blogin kohtalosta kyselleille - kiitos mielenkiinnosta, mukava kuulla että joku edes tykkää jorinoita lukeakin. ;) Jos uusi hevonen Fannyn tilalle tulee, tulee sille varmaankin oma blogikin. Joskaan yhtä persoonallista tyyppiä kuin prinsessainen tuskin löytyy joten tarinatkaan eivät ehkä yhtä värikkäinä pysy... Vaan mistä sitä koskaan tietää. Täällä jatketaan kuitenkin vielä toistaiseksi. Mukavaa joulun odotusta kaikille!