Estetäti on ollut jo muutamalla kouluratsastustunnilla. Tai no, tasamaalla kuitenkin, kutsuttakoon sitä perusratsastukseksi. ;) Kaverina vanha tuttu Kepa Sinin kanssa. Ensimmäisen tunnin alussa KotiKoutsin aloitus: "Jos nyt alotetaan siitä, että ravaatte vaan tässä ympäri. Ei tarvi ratsastaa kulmiin tai miettiä missä se pää on, kunhan pidätte ulko-ohjan tuntumalla ja koitatte mennä sitä ravia. --- No okei, Kepa voi laukata, turha sitä on väkisin pitää ravissa..."
Ei ollu niinku tavoitteet liian korkealla. ;) Tunnin tehtävänä oli lähinnä yrittää pysyä määrätyssä askellajissa ja asettaa + taivuttaa välillä ulos, välillä sisään... Ratsut olivat pikkuisen virmoja kahden kuukauden lomailun jälkeen. *hih*

Tällä viikolla Fanny joutui sitten toden teolla jo kuriin ja herran nuhteeseen, kun KotiKoutsi kiipesi pitkästä aikaa selkään. Muisti se kuulemma. ;)

Puomiharjoituksiakin oli ehditty tehdä jo muutaman kerran ja tänään sitten hypättiin ekaa kertaa lokakuun jälkeen. Ja kylläpä olikin hauskaa! :) Hyvinkin hyppelöt menivät - paremmin kuin odotettiin, huonoja tasajalkaponnistuslaatikkohyppyjä ei oikeastaan tullut kuin yksi! Eli eivät olleet opit unohtuneet tauon aikana. Hyvillä mielin siis eteenpäin!! :)

Fanny on muutenkin yllättänyt meidät iloisesti tällä viikolla. Ensinnäkin se antoi ensimmäistä kertaa meillä ollessan leikata korvakarvat (!) jotka olivat melko... no, kiinnostavat. Ja toisekseen, se sai uuden naapurin (Kippura-serkun) ja epäilimme että tammat kaatavat seinän välistään. Vaan eipä mitä, totesivat ensimmäisellä nuuhkaisulla ilmeisesti olevansa sukulaissieluja ja se siitä. Ei mitään vinkupukkipotkimisia! :o Wau.