Niin loppui prinsessaltakin kesäloma, ja heti elokuun ekana päivänä koitti paluu kotitalliin. Nöyrästi kuitenkin neiti suhtautui asiaan, tapansa mukaan käveli koppiin suoraan ja matkusti sujuvasti. Ja mikä olikaan riemu, kun matkalta napattiin mukaan oma rakas, Leijona. Pariskunnan jälleennäkeminen sisälsi paljon hirnuntaa ja hörinää sekä hellää kaulailua <3

Kotona koitti ankea todellisuus, vaivalla hankittu mutakuorrutus valui  vetenä viemäriin, kun tädit veivät neidin ensimmäiseksi vaahtokylpyyn :D  Tukkakin lähti, ja veskarista pois kävellyt otus muistutti jo enemmän puoliveristä kuin sinne mennyttä ponin ja ravurin risteytystä ;) Seuraavana aamuna kapunkilaistuminen jatkui, kun kengittäjä-setä tuli lyömään rinsessan paljaisiin jalkoihin uudet balleriinat alle. Nyt vaan rasvanpolttoon ja hyllyvät lisäkkeet pois!

Selkäänkin on jo päästy, satulakin jotenkin mahtui selkään ;) Liikunta aloitettiin maastoillen poikaystävän kanssa, ja estetädin sanoja lainaten "siellähän se lyllersi Leijonan perässä". Pariskunta tuntuu tosiaan kiintyneen toisiinsa kesän aikana, kun Fanny viedään tarhaan, jaksaa Leijona hirnua perään vielä pitkän aikaa. Tarkoitus onkin ajoittain pitää rakastavaisia samassa tarhassa, jos sinne tuntuvat hyvin asettuvan :)

-Annukka