Tänään ratsastettiin kotitallilla Kaakkois-Suomen alueen estehallimestaruudet. Mestaruusluokkaan emme vielä Prinsessan kanssa olleet valmiita (seniorimestaruuden korkeus 110cm) mutta kävimmepä hyppäämässä avoimet 80cm (arv. 367.2) ja 90cm (arv. A.2.0.) Ja päivän saldo oli oikeastaan oikein hyvä! :)

Kasikympissä hevonen oli aivan mahtava - hereillä, menossa, kuunteli! Kippari vaan (taas) sekoili ja unohdin KAKSI kertaa radan... KotiKoutsi vaan sähisi keskellä että "KESKITY!!" Toiseen vaiheeseen kuitenkin jotenkin selviydyttiin, lähinnä kiitos Fannyn joka oli tarkka jaloistaan. Se sitten sujuikin jo paremmin kun päästiin taas rytmiin kiinni. Lopputuloksena nollarata ja sijoitus 7./40!! :) Fannyn voittosumma senkun kasvaa, nyt jo 20€ ;) KotiKoutsin kommentit kylläkin palauttivat tehokkaasti maan pinnalle: "Mitä ihmeen räpellystä se oli, sä et ole koskaan ratsastanut noin huonosti, et olis ansainnu mitään ruusuketta!" Tuli sieltä sitten kehukin lopuksi, että uusinnassa tapahtui "ihmeparantuminen" ja se oli ihan hyvä. xD

Ysissä siis aikaratsastusarvostelu ja sitä myöten vähemmän esteitä muistettavana... Ja nyt siis lähdettiin parantamaan suoritusta edellisestä ja vähän riskilläkin kokeilemaan mitä ratsukosta saadaan irti. Ja hyvinhän se meni, paremmin kuin ensimmäinen rata. Kippari muisti radan ja kaikki reititkin että mistä piti kääntää, askeleet sopivat, hypyt olivat hyviä ja kaikki hienosti. Ikävä kyllä kaksi puomia kuitenkin tippui ja lopputulos siis 8 virhepistettä. Aika oli kuitenkin todella hyvä, nollaradalla sillä olisi sijoituttu yhdeksänneksi! Nyt sijoitus 41./57, millä sinänsä ei ole väliä. Tärkeintä oli, että radasta jäi hyvä fiilis molemmille ja kasikympin mokat tuli korjattua! :) Ja nyt oli vaativainen KotiKoutsikin jo tyytyväinen meihin. :)

Ainiin... Miksi pudotukset? Pitäisi ehkä piirtää rasti seinään, mutta syynä taisi olla se että Fanny oli liian rento! Kukapa olisi uskonut että niinkin voi käydä??

Uusi koitos jo kolmen viikon päästä seurakisoissa, kuvia näistä kunhan valmistuvat. :)