Ystävänpäivää edeltävänä viikonloppuna järjestimme tallilla ystävänpäiväriehan. Tarkoitus oli pitää hauskaa ja kisailla leikkimielellä ilman satulaa erilaisissa tiimeissä.

Ensin kilpailtiin joukkueviesti pujotellen. Ensimmäisen lähtijän tuli pujotella maneesin toiseen päähän, siellä tulla alas selästä, pukea päälleen päähine, heijastinliivi ja huivi ja sitten karauttaa takaisin joukkueen luo, jossa vaatteet ja ratsu vaihdettiin seuraavalle viestinviejälle jne. Vastakkain kisailivat seuramme työntekijät, hoitajatytöt sekä oman tallin yksityiset ja muualla asuvat yksityiset. Työntekijät voittivat hullunhauskan ja hurjan vauhdikkaan kisan, jossa putoamisiltakaan ei vältytty...

Sitten oli vuorossa päivän päätapahtuma, johon Fannykin pääsi osallistumaan.. Kyseessä oli parikilpailu, jossa parin muodostivat ratsukko (ilman satulaa toki!) sekä koirakko eli ihminen ja koira. Molemmat kiersivät saman radan:

404065.jpg

Parin yhteenlaskettu aika ratkaisi kilvan, mutta tarkka tuomari (KotiKoutsi) jakeli myös virhepisteitä mikäli vaikkapa pujottelussa tuli kämmejä tai puomi putosi.

Estetäti oli KotiKoutsin miehekkeen Jarnon kanssa kahdessa tiimissä, joista toinen (se jossa Fanny EI ollut ;) ) oli oikein voitokas. Eli Ässä + Leijona luottoparina toivat riehavoiton kotiin! :) Fannykin oli kuitenkin omalla vuorollaan oikein urhea ja hölkkäsi koko radan lävitse. Laukkaa se ei suostunut nostamaan, se olisi ilmeisesti ollut sen mielestä liian vaarallista. Eikä se hölkkäkään kuulemma ravilta näyttänyt, KotiKoutsin sanoin Fanny keksi ihan uuden askellajin! xD Mut rata kierrettiin eikä estetätikään edes tippunut - edes esteillä! (Kuka olisi vielä pari vuotta sitten uskonut, että joku hullu hyppää Fannyllä ilman satulaa??)

Tässä kauhistunut rimpsessa radan jälkeen (taustalla Jarno & Pepi, tiimiparimme):

404067.jpg

Kuvan otti Mia Petroff. Lisää riehakuvia Kotkan Ratsastajien sivuilla. :)