.... tädeillä nimittäin.

Kerrankin, kun ratsu olisi kunnossa, niin kumpikaan tädeistä ei ole ratsastuskunnossa... Ironista. xD

Koulutäti siis on pian jakautumassa eikä ole ratsastanut enää alkukesän jälkeen (Fannyyn ei luoteta... ;) ainakaan niin paljoa) mutta on kuitenkin liikutellut tammaa mm. juoksuttamalla milloin estetäti ei ole päässyt ratsastamaan. Myös kotikoutsi on hankkiutunut samaan vatsakkaaseen tilaan, joten hänestäkään ei ratsastusapua ole. Varapilotti Sanna on kyllä ollut suureksi avuksi ja vienyt prinsessaa maastoon + koulutunneille. Kiitos hänelle siitä.

Mutta kuinka nyt kävikään... Estetäti flunssan kourissa, koulutätiä supistaa, varapilotti on toisella paikkakunnalla kisoissa. Fanni on siis saanut yllättäviä vapaapäiviä jo kaksi. No, neiti tuskin itse panee moista pahakseen, erityisesti kun saa rakkaan sulhonsa kanssa tarhailla koko päivän. Mutta kuinka mahtaa käydä huomenna, kun estetädin pitäisi taas kivuta satulaan ja hypätä esteitäkin! :o No, ei pitäisi ainakaan energiaa ratsusta puuttua.

- Kati -

ps. Ihan vielä ei koulutäti supistuksista huolimatta jakaudu, ei vaan jaksanut juoksuttamaan, kun se on Fannyn kanssa melko fyysistä puuhaa, neiti kun ei todellakaan tee yhtään mitään ylimääräistä työtä narun jatkeena jos ei täti toisessa päässä narua tee omaa osuuttaan (=ärjy uhkaavasti ja juokse perässä). Samasta syystä ei flunssainen estetätikään voinut juoksuttaa, ääntä kun ei ärjymiseen tällä hetkellä riitä.