Estetäti ja Fanny korkkasivat tänään syksyn estekisakauden seuramme alue-estekisoissa luokassa 90cm tuloksella 8vp. Estetäti antanee raporttia itse, kunhan ehtii!

[muoks]
Eipä siinä kai sen kummempia raportointeja... Verkassa tamma oli hurjan innostunut ja yritii väenväkisin ympyrältäkin pungeta esteille. Kun tultiin radalle, se yhtäkkiä huomasikin olevansa kilpailuissa ja muisti että nyt piti pelottaa ja jännittää (estetäti ei myönnä mitään tai ainakaan jännittäneensä!) ja jumahti. Ei kyllä niin pahasti kuin joskus, mutta kuitenkin. Ja sitten jumahti myös täti, joka ei osaa vieläkään reagoida hevosen muutoksiin... "No sä vaan jäit sinne taas oravana naksuttelemaan, mikset sä potkassu sitä kunnolla?!!?" oli KotiKoutsin aina niin rehellinen kommentti. ;)

Kaikista esteistä päästiin kuitenkin ekalla yrittämällä ylitse, kakkonen putosi kun se nyt vaan putosi ja vitonen koska lähestyminen oli todella huono kun kippari ei kunnolla ohjannut.

Ensi kisoissa paremmalla yrityksellä sitten. Ilmeisesti suoritukset eivät tosiaan olleet edes tyydyttäviä, kun esteitä treenataan taas jo tiistaina... xD
- Kati
[/muoks]

835700.jpg

Fannyn kisa-eleganssia

835681.jpg

Verkassa sujui vielä oikein hyvin :)