Vielä viime viikolla ja tälläkin viikolla alkuviikosta estetäti oli valmis lopettamaan koko ratsastuksen. Kas kun tuntui, ettei mikään onnistu eikä mitään osaa. Ja pounihan tietenkin huomasi heikon hetken ja päätti aloittaa jokasyksyisen porsasteluvaiheensa... Yhtäkkiä Hänen Ylhäinen Korkeutensa huomasikin pelkäävänsä maneesin seiniä ja vesilammikoita ja ovia ja loimia maneesin reunalla ja katsomon pyllynalusia ja ihan nyt vaan yleistä maailmantilannetta. -> Seurauksena yleistä hössötystä ja vuohotusta sekä jonkun verran ihan vaan possuilua (lue: pukkeja, vinkupukkeja ja kahdella jalalla kävelyä).

No mutta siis... Vähän revittelyä maastossa niin että rapa roiskui ja yksi kotikoutsin koulutunti gramaanien avustamana ja johan alkoi pikkuhiljaa tuntua, että voisihan sitä ratsastusta vielä harrastaakin... ;)

Tänään oltiinkin sitten tämän vuoden viimeisellä estetunnilla ja meillä oli "loppukoe". Kotikoutsi oli rakentanut radan, jossa oli jos jonkunlaista tehtävää, laukan lyhentämistä ja pidentämistä, volttia puomin yli, kavaletteja ympyrällä, jumppasarjaa jne jne. Haastavaa! Mutta me läpästiin "testi" eli tehtävät onnistui ihan hyvin! :) :)

Nyt jäädäänkin sitten hyvillä mielin syyslomalle. Huomenna vielä jumppaillaan hyppelyjumeja pois, sen jälkeen Fanny (ja estetäti...) jää lomalle. Kolme viikkoa maastokävelyä 3-4:nä päivänä viikossa. Sen jälkeen aloitetaan kuntotreenijakso, joka kestää tammikuulle asti - intervalliharjoituksia, mieluiten maastossa. Jäämme siis toivomaan hyviä maastoilukelejä ja mahdollisimman pian lunta! Vuodenvaihteen jälkeen, kun koutsi ja koulutäti ovat jakautuneet, aloitellaan sitten treenaamista uudelleen. - Ilon kautta!

:) - Kati - :)