Fannyllä oli taas kiireinen viikonloppu.

Perjantaina treenattiin vielä viimeiset silaukset sunnuntain hyppyjä varten jumppasarjan ja suhteutettujen välien muodossa. Ja hienosti hypyt sujuivat! :)

Lauantaina Fanny osallistui KotiKoutsin kanssa Håckuksen kouluvalmennukseen. Pitäisi mennä eteen, alas, pitkälle kaulalle ja tuntumalle. Ei ihan helppoa, kun Prinsessa on sitä mieltä, että me varmasti kuollaan kaikki jos HÄN ei suorita valvontaa... *huoh* Mutta ahkerasti koutsi teki töitä ja kyllä se sieltä pikku hiljaa. Oli ainakin jo parempi kuin viimeksi.

Sunnuntaina vuorossa sitten oli Fannyn ja estetädin ensimmäiset aluekisastartit ikinä. Ja kylläpä jännittikin, vaikka ei onneksi niin paljon kuin kuukausi sitten. Harjoitus auttaa siis! :D
Ohjelmassa oli taas 80 ja 90 sentin luokat, toinen aikaratsastusarvostelulla, toinen perinteisellä 367.2 eli suora uusinta. Ensimmäinen rata meni taas jäykistellessä, tätiä jännitti ja hevosta vielä enemmän, joten laukka ei oikein edennyt ja kaarteet mentiin ristilaukassa tai jopa ravissa... Lisäksi unohdin (taas!) radan hetkeksi, joten teimme hiukan mielenkiintoisia teitä...  Tuloksena 4vp. Kapealle okserille tiukka kaarre ristilaukassa ja ponnistus liian läheltä. 90cm sujui jo paremmin ja siellä oli jo oikein hyviäkin pätkiä hevosen hiukan jo rentoutuessa. Mutta edelleen vähän kummallisia lähestymisiä kun kippari unohti reittisuunnitelman. Sarjalle huono lähestyminen ja sieltä eka osa alas. Ja sitten yksi kaunis pysähdys muurille. Fanny: "Mitä jos me ei mentäs tota estettä?" Täti: "Joo, ei mennä, pysähdytään että saan jalustimen jalkaan..." Lopputulos 8vp perusradalta.

Mutta kovasti taas tuli kokemusta ja verryttelyssä hevonen toimi jo hienosti! :) Josko se sieltä siirtyisi jossain vaiheessa se toimivuus myös sinne varsinaiselle kisaradalle. Ja jos tädin jännittäminen vähenee näin paljon joka kisassa, niin kohta ei jännitä enää ollenkaan! :)