Tänään järjestettiin Kotkan Ratsastajien voimin näkyvyystempaus. Mukana oli 21 ratsukkoa ja yli 20 kävelijää - ja kaikki pukeutuneet niin heijastavasti kuin mahdollista! Hepoilla heijastinloimet ja jalkaheijastimet + erinäisiä heijastimia, heijastinnauhoja, heijastintarroja ja vilkkuvaloja mitä mielikuvituksellisemmissa paikoissa. Ja ratsastajilla tietenkin heijastinliivit, heijastimet kypärissä, käsivarsissa, jaloissa ja jopa raipoissa. Koko pitkä kulkue ryhmittyi jonoksi, kävelijät mahdollisten pomppelehtijoiden turvaksi ja jälkijoukko lapioiden kanssa siistimään jälkiä. Edellämme ajoi auto hätävilkut päällä ja jonon hännillä toinen - poliisitkin olivat mukana turvaamassa teiden ylityksiä. Kiersimme n. puolen tunnin lenkin Prisman lähistöllä ja kyllä olikin ohi ajavilla autoilla ihmeteltävää heijastavassa kulkueessamme!

Kaikki sujui hienosti ja hevoset käyttäytyivät upeasti, kukaan ei saanut suurempia kohtauksia, vaikka joihinkin "paraatitunnelma" selkeästi vaikutti niin, että pikkuisen piffejä ja puffeja pitikin esitellä kaula kaarella... ;)

Mukava kokemus varmasti kaikille mukana olleille ja hieno näky ohi ajaneille autoille, nyt vaan jäämme odottamaan, tuleeko lehtiin juttuja! :)

Fannin kanssa olimme toki mukana, turvallisesti Leijonan peesissä. ;) Neiti käyttäytyi juuri kuin kunnon paraatihevosen kuuluukin eli oikein asiallisesti, mutta veti kaulaa näyttävästi kaarelle valokuvaajien ilmestyessä paikalle! xD Itse tempauslenkin jälkeen kiersimme vielä vajaan tunnin lenkin ihan vaan Leijonan keralla. Näyttää siltä, että keskieurooppalainen kuntoilujaksomme maastoillen alkaa olla ohitse, sillä sää on (vihdoin) kääntynyt pakkasen puolelle ja sen seurauksena kaikki maastot jäässä ja kovia. Maneesi siis odottaa...

303727.jpg
Kokoontuminen ja järjestäytyminen maneesissa

303728.jpg
Letka liikkeelle...

303729.jpg
Tien ylitys uuden uutukaisissa heijastinloimissa (kuvassa taitavat vilkutella Minna Ellin selässä ja Tinja Wipen kyydissä, jalkamiehenä Teija)

303730.jpg
Suojatiellä Charlie-poni ja Heidi, perässä Leijonan Sannan kanssa, Fannistakin näkyy otsapanta... ;) Poliisi valvoo taustalla että kaikki sujuu mallikkaasti.

Kuvat napsi Mia Petroff