Viime sunnuntaina pidettiin tallillamme "Tyylitellen syksyyn" - tapahtuma. Kyseessä oli siis epävirallinen ja leikkimielinen match show ja sen jälkeen esteratsastuksen taitoarvosteluluokka. Ideana oli lähinnä pitää hauskaa ja päästä pukeutumaan ja laittamaan heppoja oikein hienoksi. Ja hienona sitä oltiinkin! :) Fanny osallistui mätsäriin luottoapurimme Sannan kanssa, joka myös laittoi prinsessan kauniiksi. Ja kuinka ollakaan, Fanny oli Best In Show 2 !!! Eli se voitti ensin parinsa ja sen jälkeen oli kaikista voittaneista toisiksi paras. Kokemus oli valttia ja voiton vei tallimme Grand Old Lady Mape. Hienona hänkin toki oli ja esiintyi tyynesti ja upeasti. Meidän neitokainen pikkuisen otti kierroksia yleisön aplodeista, vaikka muutoin olikin oikein kiltisti. ;)
Tämmöisen arvostelun arvovaltainen tuomariraati kirjoitti tyyliparillemme:
Hevonen on tosi siisti, letit todella hyvät. Esittäjä muisti siirtyä tuomarin tieltä. Käynnissä pitäisi ohjat olla kahdessa kädessä. Hieno ravi.

Näin kauniilta tammukka näytti <3 (Koulutädin kommentti: "Voi vitsi Fanni on kaunis. Onneks se on jo mun! Jos se ei olis mun, mä olisin tosi kateellinen sille jonka se on..")

826960.jpg

Mätsärin jälkeen olikin sitten vuorossa taitoarvosteluluokka, jossa sai itse valita estekorkeuden 50/70/90cm. KotiKoutsin mielestä meidän kuului mennä 90cm ("No se 70cm nyt on vähän naurettavaa..." kuului lausunto), joten sehän sitten mentiin. Ja ihan onnistunut rata saatiinkin Fannyn kanssa tehtyä, vaikka taukoa viime radasta (saatikka näin korkeasta!) oli jo jonkun verran...

826963.jpg

Tämmöinen arvostelu saatiin hyppelösuorituksestamme:

Istunta, apujen käyttö ja mukautuminen hypyssä: 9    (x2)
Lähestymiset ja tiet .............................................. 8,5 (x2)
Laukat .................................................................. 8
Tottelevaisuus ...................................................... 9
Ratsukon asenne .................................................. 9
Yhteensä............................................................... 61 pistettä / 0 virhepistettä

Tuomarin terveiset:
Laukka läpi radan hiukan pitkää, jolloin etäisyysarviointi vaikeaa -> hypyt lähelle. Muuten riittävän sujuvasti ja rohkeasti.

Ja tiukkana tuomarinahan toimi siis KotiKoutsimme Johanna. Palkintojenjakoon pääsivät kaikki luokkaan osallistuneet ja jokainen sai rantapallon muistoksi tapahtumasta. xD Eipä me palkinnoille päästy, mutta ihan hyvät pisteet kuitenkin siihen nähden, että Fannyn käsitys tyylikkäästä menosta tuntuu olevan vinkupukit kaarteissa ja laukanvaihdoissa... ;) Ja siihen, että estetäti oli edelleen hiukan kuutamolla, kuten alkuviikon ekoissa estetreeneissäkin. Nyt on hyvä lähteä ihan oikeisiinkin kisakoitoksiin taas hyvillä mielin! :) Heppa ei ollut yhtään jähmeä tai jännittynyt, innostunut vain. Eikä estetätiä pelottanut paljon ollenkaan (vain pikkuisen tuo trippeli...)

826962.jpg
Fanny kilparatsuna <3

Sunnuntaina sitten _oikeat_ kisat!

Kuvista kiitos Mia Petroffille taas kerran! :)