Eipäs ole ehtinut päivitellä blogia, vaikka tapahtumiahan Liikkalan saippuaoopperassa riittäisi! ;)

Ensin Fannylla, Leijonalla ja muutamaa päivää niiden jälkeen laitumelle tullella Örkki-tammalla oli melkoinen kolmiodraama. Leijona kun ihastui Örkkiin ilmeisesti ensi silmäyksellä... Sitten saimmekin seurata kolmen hepan "junaa" jossa ensimmäisenä marssi Örkki, sen perässä heti rakastunut Leijona ja viimeisenä Fanny, joka kovasti yritti höristä Leijonalle ja välillä hätyyttää Örkkiä kauemmas. Ei auttanut Fannyn kuitenkaan muu kuin sopeutua tilanteeseen ja niinpä hepoilla sitten oli jonkun aikaa ihan onnellinen "threesome"-suhde. Junassa kuljettiin paikasta toiseen ja sitten kun alettiin syödä, niin asetuttiin ihan oikeaan kolmioon, kuten kolmiodraamassa toki kuuluukin ;) Kai se on hyvä syödä sillätavalla, että jokaisella on pää edellisen hännässä - ei mene kärpäset ja muut öttiäiset silmiin kun kaverin häntä huiskii edessä.

Viime viikolla laitumelle sitten tulikin taas uutta vipinää, kun Velmu 4v. tuli kuvioihin ja päätti ottaa lauman johtajuuden ja kaikki naiset itselleen. Leijona yritti kyllä urheasti puolustaa naisiaan, mutta eipä voinut paade mitään nuorelle sällille... Örkki ja Fanny eivät kyllä kauhean ihastuneita ole Velmuun. Örkki lienee neitokaisista päättäväisempi, sillä se on pysynyt tiiviisti Leijonan partnerina ja Örkkiä Kelmi taitaa vähän jopa kunnioittaa, Leijonakin nykyään piiloutuu Örkin selän taa kun Velmu lähestyy... ;) Fanny ei taida oikein itsekään tietää mihin kuuluu... Leijonan ja Örkin seuraan se kovasti selvästi tahtoisi, mutta Velmu käy sitä sieltä hätyyttämässä pois. Fanny kyllä livistää takaisin aina kun silmä välttää... xD Sekä Fanny että Leijona ovat pikkuisen sotaa käyneen näköisiä, kun hampaanjälkiä ja naarmuja on siellä täällä... Mutta kyllä nuo silti näyttävät olostaan nauttivan. Rimpsessa on tosin oppinut jo hienosti, että kun tulee tätien luokse, ne antavat omppoa, sitä kun on pitänyt käydä nyt joka päivä hakemassa laitumelta talliin puhdistamaan toisen takasen haavaa.

Lisäksi laitumelle on nyt syntynyt toinenkin pikku orivarsa - loppukesästä saamme siis toivottavasti seurata orivarsojen kisailua!

Kuvia toivottavasti ensi viikolla!