Eilen estetunnilla meni sitten taas kerran luita poikki estetädiltä. Töissä olivat jo sitä mieltä, että jospa hankkisit vähän turvallisemman harrastuksen tai ainakin rannesuojat... Eli taas on sama vasen käsi kipsissä, mistä toissa keväänä murtui molemmat ranneluut. Tällä kertaa katkesi sitten reunimmainen kämmenluu ja nyt on siis pikkurilli ja nimetön paketissa.

Jaa miten. No huonoa ratsastusta. ;) Huono lähestyminen, Fanny tuli ihan juureen okserille, pysähtyi ja päätti sitten hypätä suoraan ylöspäin. Alastulossa iskin sitten käden sen säkään, koko oma paino siihen päälle. Löin myös rintakehän hevosen kaulaan niin että hetken sai haukkoa henkeä. Mut enpä pudonnut!! :D Ja onnistui se harjoituskin sitten lopulta, kun kuski vähän sisuuntui ja alkoi tosissaan yrittää, kunhan oli luita ensin katkennut. Eli tunti mentiin loppuun asti kun kerran kättä pystyi käyttelemään. Enpä olis uskonu että noin pahasti kuitenkin kävi.

No, 3 viikkoa ainakin kipsiä eli hyppyihin tulee nyt pikkuisen taukoa. Selkään kyllä meinasin kivuta ainakin maastoilun merkeissä. :)

- Kati -