Vihdoin päästettiin koulutätikin näppikselle ;) Toivotaan että nyt saatte lukea Neiti Rinsessan edesottamuksia vähän useammin, kun päästään molemmat kertoilemaan kuulumisia.

Kevättä pukkaa vaikkei aina keleistä uskoiskaan. Rinsessan kanssa ollaan harrastettu paljolti ulkoliikuntaa, ja kieretty maneesit kaukaa. Maastossa on kerrankin hyvät pohjat, ja niitä ollaan paljon käytetty hyväksi, aina kun vaan kaveri on saatu. Kuntokin tuntuu neidillä kasvaneen, kun on päästy tekemään reiluja lenkkejä kaikissa askellajeissa. Viime kesän opit näyttää hepalla olevan mielessä, ennen pitkää sairaslomaa opitut laukanvaihdot sujuu omatoimisesti maastossa tarpeen mukaan, jopa riemupukeilla säestettynä "kato äiti mä osaan... *loiks* *pomps*" . Ilmeisen kiva liike siis Rimpsessan mielestä :D Kentälläkin on käyty välillä leikkimässä kouluratsua, ja mukava on ollut ratsastaa.Päivä päivältä tuntuu, että takapääkin alkaa nopeammin vertyä, kintereet siis alkavat kuntoutua, niin ainakin toivotaan *peukutus*

Kevääseen liittyy myös muutamia vaarallisia asioita... Lunta on tippunut tarhan vieressä olevan pikkumaneesin katolta, ja Rinsessa-rukka luulee taivaan tippuvan niskaan. Muutamaankin kertaan tarhasta on pelastettu vaahtoava ja tärisevä hevonen, joka luulee selvästi kuoleman pian korjaavan. Onneksi päästään ensi viikolla vaihtamaan uuteen tarhaan! Asiaan liityy kuitenkin surujakin, sillä Rinsessan rakas poikaystävä, vauhdikas maastoilu- ja maneesiriekkumiskaveri muuttaa pois :( Sydänsuruja siis neidillä hieman, mutta onneksi hänelle jää vanhempi miesystävänsä, jonka kanssa suunnitelmiin kuuluu kesäinen lemmenloma laiduntamisen merkeissä ;)

Annukka